Grans reptes, petits objectius!

Grans reptes, petits objectius!
Tenim tota una vida per tocar de peus a terra, de moment continuarem tocant el cel!

diumenge, 26 d’octubre del 2014

3a Matxixics de la peque!

Peque no tant, però ho continuarà sent sempre per mi :)

La setmana era mogudeta i el cap de setmana encara més! I és que no era per a menys, després de fer la rebuda als xipirons d'entre Nogueres ens tocava una gran jornada a la Matxixics, on més de 300 nens s'aventuraven a la gran cursa de muntanya per a ells, tota una experiència un cop més ÚNICA!!



Realment una bona jornada la de dissabte, però la d'avui encara em feia tremolar més!


El dia començava ben aviat, entre el canvi d'hora i els nervis de la senyoreta ben aviat ja erem de peu. Preparem motxilla, material,càmera i au... cotxe amunt que ens esperen! Només arribar ja ho tenien tot enllestit així que només quedava entrega de dorsals i poca cosa més.

Nem fent escalfament i esperant la sortida dels més grans, són els que encapçalaran el tret de sortida acompanyats dels grans Jordi Marco i Joel Jaile. A tots els fascina tenir-los alli, però a la petita a casa nostra a la que més. Això de que el guanyador de "661km" estigui allí la fa posar més nerviosa però a la vegada la fa més forta i sentir-se important.


La felicitat és lo que més radia a la plaça i mentre fant la xerrada als més grans, se'ls mira tota fascinada fins que van a saludar-la ;)

En res tots es posen en posició i en 3,2,1.. el David dóna la sortida. És tot un sac de nervis i un mega tap que es crea, tots volen passar primers i els carrers són estrets però poc a poc es van neutralitzant fins que apreten les dents per a sortir del poble, els hi espera 7,5km amb 400+ però tots van amb una rialla d'orella a orella!!





i ara és l'hora d'anar a fer els rollitos que diu ella. Ajudem a la Imma, Xavi i demés a preparar les bandejes amb tot lo necessari per l'abituallament d'arribada i de mentre la Itziar està entusiasmada amb l'Aritz i l'Ayla, que l'acompanyarà tota la cursa i la farà sentir més gran!



No sé qui està més nerviós si ells o les mamis, però mentre fan espera dins la "gabia" i havent passat tots el control de material, els petacanyes els hi fan passar una bona estona tocant sintonies que a mi em posen més nerviosa encara! ejejej
Però l'hora de la veritat és a punt d'arribar, així és que el Pin  i un altre runner del AE.Pallars encapçalen la cursa per a guiar-los i ells més que preparats arranquen l'aventura dels 4km amb 200+ que els hi esperen!




Va tant contenta i emocionada que gairebé ni s'adonen que els hi desitgem molta sort, mentre jo no les tinc totes perquè l'any passat va arribar molt apurada, de cop em torna la confiança. La veig tant estusiasmada i amb tantes ganes que em fa treure tot aquell nus que duia a sobre, així és que anem a donar la sortida als pollets, els més menuts de la casa, i "manos a la obra" a la taula d'abituallament. En som uns quants però quant arriben amb massificació és "complicate" atendre a tothom alhora.


Fan moltíssim goig els més menuts! Aviat passen els minuts i en menys d'una hora comencen a arribar els primers de la llarga, les noves promeses del pallars! Sembla increïble, però tiren molt més que jo amb diferència! Sense adonar-me'n s'atança l'hora que fa que la xica ha sortit, així és que m'escapo un segonet per a veure si arriba. He calculat més o menys una horeta i no me n'he anat de gaire, tant sols de 4mintus! Em sorprenia hi tot, però alli la tenia. Més fresca que una rosa i super contenta per tal com diu ella, mamà he fet el meu record personal!!! Les dos teniem molt present el record de l'any passat, on va patir més que mai... Però aquest any, els 3mil's es notaven a les cames i el anar acompanyada li han fet fer un bon paper. Si més no s'ho ha passat d'allò més bé que és lo principal que busquen en una aventura com aquesta, així és que acabavem les dos molt més que satisfetes i un cop més, la Matxixics enamorant altra vegada!



Així és que un cop més era finisher d'una de les seves aventures, però aquest cop molt més contenta que mai, amb una posició 74 de 97 participants i 1h04min travessava la línea de meta. Evidentment no és important el que tarda o no, però aquest cop ella volia remarcar que s'ho havia currat!

Una gran jornada on un cop més Rialp i la seva gran familia de Matxicots no ens ha deixat indiferents, l'any que bé... TORNEM!!! :)

Us deixo el link de les fotos que he pogut tirar per si hi ha algú que les vulgui, no n'hi ha moltes però si totes les sortides!!

FOTOS 3a MATXIXICS

Salut i Non sTop*




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada