Grans reptes, petits objectius!

Grans reptes, petits objectius!
Tenim tota una vida per tocar de peus a terra, de moment continuarem tocant el cel!

dilluns, 14 de novembre de 2016

Petita marxa dels Roures

Just fa una setmana, després d'una temporada curta de curses i més sortides a la meva ens tornavem a penjar dorsal. Després de mes i mig la marxa dels roures ens esperava.

El Miquel em faria de llebre i jo hi posava tot l'entusiasme, així que creiem tenir-ho tot! Primer de tot feiem reunió trempolina juntament amb la Bimba, la Mia, la Lua, el Ka i la Misèria. Ells farien la canicros i després sortiriem nosaltres.Feiem una bona patxoca!! Després d'anar a esmorzar, preparar la mini motxilla, veure la sortida espectacular dels canins i veure arribar els primers era l'hora de posar-nos mans a la obra.
Havia triat fer la modalitat petita i és que per a tornar-hi amb un 11km en tenia més que suficient per a poder-ho disfrutar i no patir, així és que les montanyes de Montblanch ens esperaven!Començava l'hora de la veritat. Després del tret de sortida i donar una volta de reconeixement pujant fins al castell era moment d'encarar els corriols. Ens n'havien parlat molt bé i ho voliem comprobar. Era a trams assequibles així és que el Miquel al davant per a fer-me treure la carbonilla i jo a donar-ho tot. Semblava que la pujada la tolerava bé!


Ara pujo, ara baixo prò relament els km's passaven ràpid. Em trobava comoda i bé, no tenia molèsties enlloc i d'aquesta manera era més fàcil poder trotar una mica a les poques baixades que trobavem. El meu ritme tampoc era per a tirar coets, però lo suficient com per a no tenir que parar a les pujades que ja era molt ;)

Hi havia trams molt macos on començavem a agafar altura i es divisava Montblanch al fons, semblava no poder ser que estessim tant amunt. Em començava a mirar el perfil i no podia estar massa lluny l'abituallament. Vam fer un puja baixa entre corriols on apetia apretar una mica i córre, era la manera que teniem de no agafar els taps dels caminadors en ple terreny tècnic.
En no res vam ser a l'abituallament. Una mica d'allí, una mica d'allà, ara sento una campana.... Sens ajunta una noia i sortim els tres junts. Aviat li perdem la pita. No és que jo vagi molt ràpid prò puc mantenir un bon ritme de pujada. Ja ens queda l'última batalla i ja tindrem tot baixada. El Miquel va encarrilant camí amunt, sabem que aquest serà més intens. Més desnivell amb menys tram, però també sabem que allò comença a ser nostre! Em continuo trobant bé i això fa si més no, que l'aventura sigui més amena.
Entre bolets gegants i un bosc asilvestrat preciós arribem a les cent fonts. Crec que no n'he comptat ni una així que... un altre dia les buscarem! :)
Ja practicament la pujada és nostra i quan em crec que allò ja està perquè tinc un corriol pla en altura.... la traca final! Ric per no plorar per la pujada que m'espera enmig de caçadors, gossos i algun jabalí amagat. És dreta de nassos!!! Tot i així no pot amb nosaltres! La llebre al davant marcant pas i jo mirant a terra abans no veure l'última llum. Quan ja m'ilumina la cara i no hi veus més és quan m'adono de que el final està arribant, sembla mentida però he pogut i amb nota alta!! :)


i .. amb aquesta rialla saludo a la càmera! Aixó ja ho tenim Micq, una baixada de res i l'arc és nostre!! Tornem a tenir una baixada molt entretinguda i maca. Ujs corriols encantadors i corribles que fan engegar les cames soles. Ara salto, ara corro, ara brinco i passo cadenes... D'allò més entretingut i acompanyats de la sombra, i menos mal!! Fa un dia radiant, un dia espectacular per estrenar-nos a les muntanyes de prades!
Amb la felicitat més gran del món i la curva més ben dibuixada a la meva cara la cursa està arribant al seu final. Ja només ens queda lúltim quilòmetre d'asfalt.... siiii.... Un final una mica trinxant on no acabava d'arranca ni a córre ni a caminar! Tot i així allò ja ho tenia, així és que els tres arcs ja treien el cap. Ja avançavem pel carrer del castell i els primers de la llarga ja ens agafaven. Tot i així vam poder tenir la nostra entrada sols, un, dos i el tercer arc era nostre! Ho haviem aconseguit, i em demostrava un cop més que sé disfrutar d'allò que tant m'agrada!!L'intent de sal quedava una mica patètic, però la perseverància al costat, mostrava del que era capaç! Gràcies per fer-me de llebre, per fer-me treure una mica la llengua i per compartir aventura! Un cop més ompliem el sac ple de somnis! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada