Grans reptes, petits objectius!

Grans reptes, petits objectius!
Tenim tota una vida per tocar de peus a terra, de moment continuarem tocant el cel!

dimarts, 10 de juliol del 2012

La primera del Correpallars!!!

L'espardenyada - 30 juny 2o12 -


Tot va començar com una gresca per apunatr-nos a fer alguna coseta. Feia molt poc que havia tornat a agafar el ritme d'anar a fer una caminadeta cada dia i tot perquè a la peQue li feia gràcia acompanyar-me.. Així que un bon dia vaig fer les inscripcions i el dia havia arribat!!!
Eren les 6 del mati tocades i juntament amb la "tata" estavem al camp de futbol de la Pobla de Segur buscant els dorsals! 202 la Olga, 234 la Pitufa i 201 la Tata!



Un cop recollits ens esperava una mica d'esfalt i amunt que fa pujada!! Vam nar pujant i pujant i la peQue que ningú l'agafava!! T'ensenyaré el camí mamà em deia!! i així fins practicament Montsor, vam tenir el primer avituallament on vam rebre la "1ª foto oficial" i a seguir fins a Montsor!



A partir d'alli practicament teniem que parar-li al peus a la baldufa, agafa la directa i no hi havia qui l'agafes, al tros de "la cadena" que li'n diu ella va disfrutar com ningú, baixant les escales agafada a la cadena i ajudada pels voluntaris va ser ben divertit!! Quin aire que es repirava aquell dia! Com ella deia Mamà volem!!!


Així doncs al cap de 5:18' feiem l'entrada al camp de futbol! I quina entrada tant emocionant!! Alli hi havia grans xics i mitjans! Gent de Pobla que estava animant a tots aquells que anaven arribant. La peQue alucinava perquè.... mamà m'estant animant!! no parava de riure i ficar-se ben exhaltada. Ara que la gran entrada la vam fer quan l'Albert va treure el cap per acavar-nos d'animar i dir-nos que ja estava!! Que gran que vas ser! :)


Realment va ser una experiència única, i el fet de poder-la fer amb la petita, poder compartir aquells moments amb ella va ser el més grat de tot el dia! Tant que ha fet que m'inscrigues a tota la lliga pallaresa, veure'm com acabaré. Això si, la peQue amb aquesta de moment n'ha tingut prou!!! :)


La gran cloenda???? L'entrega de premis quan li van fer l'entrega del seu trofeu per ser la més petita d'haber  acavat el recorregut total de 17 km amb 5:18' 


Una gran experiència per a tornar a repetir l'any que bé! :)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada